Tafeldecoratie is een belangrijk onderdeel van de identiteit van uw horeca onderneming. Een mooi bloemetje, een kandelaar of waxinelichthouder wordt door de klant gewaardeerd. Dit is iets waar u zich als horecaondernemer in kunt onderscheiden.
Het allerbelangrijkste van tafeldecoratie is dat het er niet voor niets staat. Uw tafels zijn kostbare ruimten binnen uw horecabedrijf. Wij stellen altijd de vraag: is het mooi of is het nuttig? Als dit beide niet het geval is, kunt u het beter verwijderen. Als het mooi is moet het tevens passen bij uw onderneming. Het moet een verlengstuk zijn van uw identiteit. Het komt vaak voor dat er zomaar een kaarsje op tafel staat wat totaal niet past bij het interieur. Hierdoor wordt onbalans gecreëerd terwijl het doel van het kaarsje is om het gezellig te maken. Op deze manier wordt de plank compleet misgeslagen
Wij denken graag met u mee over hoe uw tafels een upgrade kunnen krijgen. We kijken niet alleen naar wat er op tafel staat, maar het gehele plaatje met servies, glazen, servetten en bestek.